Opgave begeleiders

Roefeldag woensdag 2 oktober 2024 voor kinderen van groepen 7 en 8
van 13:30 uur tot ± 16.30 uur.

Om een Roefeldag te doen slagen zijn er veel ouders/vrijwilligers nodig om alles vlot en veilig te laten verlopen. Als er genoeg vrijwilligers zijn kunnen alle kinderen meedoen, als er te weinig zijn moeten we kinderen teleurstellen! We hopen op veel aanmeldingen! Klik hieronder op de link om je aan te melden:

AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

 

Wat is de bedoeling?
U fietst mee met een groepje van ca. 4 tot 6 kinderen. Samen met uw groepje bezoekt u deze middag 3 bedrijven. Ieder bezoek duurt 3 kwartier en er is 1 kwartier om naar het volgende bedrijf te gaan.

De Roefelcommissie bepaalt de indeling van de groepjes en het is uitermate belangrijk dat deze groepjes deze samenstelling houden. U begeleidt het groepje van uw eigen kind. Onderling wisselen is niet toegestaan.

Alles wat u nodig heeft is een goed humeur, een fiets en enthousiasme! Maar u mag ook streng zijn! We hebben helaas een aantal bedrijven niet meer mogen benaderen omdat kinderen zich niet goed hebben gedragen. Bedrijven steken veel tijd en geld in de Roefeldag, krijgen hier geen vergoeding voor. Meer dan ooit vragen we de ouders om de kinderen hier ook op te wijzen. Wanneer u zelf enthousiast bent zullen de kinderen dat ook zijn!

Wij stellen het op prijs als u foto’s maakt (liefst digitaal). Deze foto’s kunt u mailen naar: roefelendalfsen@gmail.com.

Wanneer u vragen heeft kunt u een mailtje sturen naar: roefelendalfsen@gmail.com.
We gaan uit van het principe: opgeven is meedoen!

Hartelijke groeten van het Roefelcomité

AANMELDEN BEGELEIDER

 

Woensdag 2 oktober 2024