Veelgestelde vragen

Voor wie is het?
Voor alle kinderen van groep 8 van de basisscholen in de gemeente Dalfsen.

Hoe gaat het?
Je gaat in groepjes van ca 4 kinderen met begeleiding op de fiets naar verschillende bedrijven. In totaal bezoek je die middag drie roefelbedrijven. Er zijn drie rondes, elk van drie kwartier en dan heb je een kwartier om naar het volgende bedrijf te fietsen. (13.30-14.15 uur,14.30-15.15 uur,15.30-16.15 uur).

Waar je heen gaat en in welke groep je zit, hoor je op de dag zelf.

Kost het geld?
Nee, meedoen aan de Roefeldag is gratis.

Hoe kan ik me opgeven?
Je kunt je op deze website opgeven. Vul het formulier in voor kinderen of voor begeleider.

Waar moet ik me melden?
Woensdag 5 oktober 2022 meld je je om 13.00 uur in de Trefkoele+.
Hier krijg je te horen in welk groepje je zit en naar welke bedrijven je gaat. Dan fiets je met elkaar naar het eerste bedrijf die je om 13.30 uur verwacht. Kom op tijd!

Let op belangrijk:
Het vervoer gaat op de fiets, ook als het regent……….regenpak mee dus!

Groepjes worden door de organisatie gemaakt. Je kunt geen voorkeur opgeven voor bepaalde bedrijven, maar er is altijd een gevarieerd programma voor iedereen. Als je in groep 7 hebt meegedaan ga je in groep 8 naar andere Roefelbedrijven dan waar je bent geweest in groep 7.

Na afloop kom je weer terug in de Trefkoele+.

We hebben ook ouders nodig die meegaan. Vraag je vader/moeder, opa/oma, buurman/buurvrouw of ze mee willen, want zonder genoeg begeleiders kan het niet doorgaan.

Wanneer je je hebt opgegeven, maar toch niet mee kunt doen, of je of hebt nog vragen/opmerkingen mail dan naar: roefelendalfsen@gmail.com